Si cum altfel pot eu ca angajat sa citesc respectivul regulament cand nu am la dispozitie nici timpul si nici materialul din moment ce ma aflu in teren(sunt angajat ca agemt vanzari), deci cum as putea semna un regulament al carui continut imi este strain ?
De aceea am solicitat o copie pt a putea lectura la domiciliu continutul acestuia.
Problema mea este urmatoarea , angajatorul nu a dorit sa imi inmaneze o copie a regulamentului pe motiv ca rspectivul regulament nu poate fi scos din unitate.
Este corect din punct de vedere legal ?
Regulamentul de ordine interioara , poate fi incredintat angajatului in vederea lecturarii lui ,in vederea semnarii ?
Poate angajatul sa solicite o copie dupa regulament?
Angajatorul mi-a spus ca nu poate sa imi inmaneze o copie pe care sa o scot in afara unitatii la care sunt angajat(merg pe acest principiu , nu stiu ce semnez nu semnez), ce pot sa fac in acest caz?
E greu vad ca uneori, ne-a spus in felul urmator maine e sarbatoare religioasa de insemnatate si ne-a precizat Verbal ca suntem liberi.
Deci eu ma bucur de ziua mea libera , dar e platita sau nu ,si la ITM cum va fi trecuta ?
Chiar nu stie nimeni sa ma indrume unde anume sa caut raspunsul la problema expusa ?
De exemplu maine sunt liber , si din ce act rezulta ca angajatorul trebuie sa imi plateasca ziua care mi-o acorda libera.Presupun ca stiti ce sarbatoare este maine?
Am urmatoarea problema , angajatorul acorda zile libere de sarbatorile crestine altele decat cele prevazute in lege , intrebarea mea este , aceste zile trebuie sa fie platite? Si daca da ,care este formula legislativa care reglementeaza acest fapt.
Cum sunt trecute aceste zile la ITM , si daca se scad atunci cand se calculeaza perioada de concediu?
Mentionez ca sunt angajat in mediul privat .