avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Activitate simona799

Activitate simona799

Răspuns la discuția Concurs notari 2010
Buna ziua! Revin cu intrebarea de anul trecut....stie cineva daca anul acesta se va organiza un astfel de concurs pentru ocuparea locurilor vacante de notari publici?
Multumesc!
Pedeapsa este de 1an si 2 luni si a ramas def in 1993. Pana acum nu a aparut in cazier dar acum apare.
Buna ziua! ´Va cer ajutorul legat de introducerea unei cereri de reabilitare judecatoreasca. Se poate cere judecarea in lipsa? Sau trebuie ca persoana sa fie prezenta la judecarea cererii...
Va multumesc si doresc tuturor o saptamana buna.
Multumesc frumos!
Imi puteti spune cu cat se taxeaza o cerere de reabilitare judecatoreasca? Multumesc!
Răspuns la discuția Cerere reabilitare judecatoreasca
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Buna ziua! Am si eu o intrebare. In cazul introducerii unei cereri de reabilitare judecatoreasca trebuie sa mentionez in cerere ca doresc sa se 'radieze' faptele si din cazierul judiciar? Si trebuie sa cer atasarea dosarului in care s-a pronuntat hotararea de condamnare? ce se intampla daca eu nu introduc cererea de reabilitare la instanta care a pronuntat condamnarea ci la instanta competenta din raza de domiciliu? se mai cere atasarea dosarului? Multumesc mult.
Buna! Cine stie daca in acest an va avea loc concurs pentru ocuparea locurilor vacante de notari publici (pentru cei cu vechime de 5 ani in domeniul juridic? Si eventual care sunt aceste locuri?