avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecata in lipsa la cerere de reabilitare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecata in lipsa la cerere de reabilitare judecatoreasca?

Buna ziua! ´Va cer ajutorul legat de introducerea unei cereri de reabilitare judecatoreasca. Se poate cere judecarea in lipsa? Sau trebuie ca persoana sa fie prezenta la judecarea cererii...
Va multumesc si doresc tuturor o saptamana buna.
Cel mai recent răspuns: simona799 , utilizator 12:29, 27 Iulie 2011
In penal nu este ca in civil. Oricum se judeca, chiar daca nu va prezentati.
Ideea este sa aveti tot ce trebuie la dosar.
Ce pedeapsa ati avuut si cand a ramas definitiva?
Pedeapsa este de 1an si 2 luni si a ramas def in 1993. Pana acum nu a aparut in cazier dar acum apare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala razvannell razvannell in cat timp trebuie platita amenda penala ?daca o platesc in iulie august ce se poate intampla?mi-a venit de plata 500 lei pt furt calificat. (vezi toată discuția)
Rebilitarea cazierului gclejan gclejan acum 3 ani am luat o amenda penala pe care am platit-o , pe data de 3 februarie 2011 s-au facut 3 ani , cazierul se sterge automat ? (vezi toată discuția)
Cazier Inculpatul Inculpatul Buna seara! Rog comunitatea forumului avocatnet, sa ma sprijine sa aflu raspunsuri cu privire la situatia descrisa in cele ce urmeaza, si anume; In anul ... (vezi toată discuția)