avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere reabilitare judecatoreasca

Buna ziua! Am si eu o intrebare. In cazul introducerii unei cereri de reabilitare judecatoreasca trebuie sa mentionez in cerere ca doresc sa se 'radieze' faptele si din cazierul judiciar? Si trebuie sa cer atasarea dosarului in care s-a pronuntat hotararea de condamnare? ce se intampla daca eu nu introduc cererea de reabilitare la instanta care a pronuntat condamnarea ci la instanta competenta din raza de domiciliu? se mai cere atasarea dosarului? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: simona799 , utilizator 16:22, 7 Decembrie 2010
Da, se cere dosarul oricum si va dura mai mult asa...pana se va atasa...
atasarea dosarului e obligatorie. chiar daca nu veti solicita dvs asta, instanta va dispune din oficiu atasarea dosarului.
Daca va judecati la alta instanta poate dura 2-3 luni pana sa fie atasat dosarul...
Vedeti ca va mai trebuie si biiletul de liberare din penitenciar.
Si sa nu fie cercetat in prezent pentru savarsirea unei infractiuni...
Trebuie sa depuneti atasat la cererea de reabilitare adresata instantei:
1.copie legalizata de pe sentinta de condamnare
2.biletul de liberare din penitenciar,daca ati fost arestat
3.caracterizari de la locul de munca si de la asociatia de proprietari cu privire la comportarea dvs in viata si in societate
4.dovada achitarii eventualelor despagubiri si a cheltuielilor de judecata la care ati fost obligat prin acea sentinta
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar KLINTON KLINTON In perioada 1992-1993 am executat o pedeapsa de 2ani si 6 luni,din 1993 si pina acum nu am mai avut nici un fel de probleme cu legea, in aceste conditii in ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea yo_victor yo_victor cine poate sa imi zica exact cum trebuie formulata o cerere pt. reabilitarea de drept ; vreau sa o fac direct acolo la caziere (vezi toată discuția)
Reabilitare KLINTON KLINTON BUNA ZIUA, AS DORI SA MA ADRESEZ INSTANTEI PT REABILITAREA CAZIERULUI,INTREBAREA MEA ESTE CIT DUREAZA UN ASTFEL DE DEMERS SI CARE SINT ... (vezi toată discuția)