Buna ziua sunt in pensie anticipata si am o penalizare foarte mare si am auzit pe la televizor ca s-ar lua in considerare si cei care au lucrati sub 6 ani in grupa a-II-a nu doar peste. As vrea sa stiu daca este aprobata aceasta lege si ce sanse ar fi sa mi se ia in considerare si acesti ani lucrati in grupe, mentionez ca am avut si spor de toxicitate si de noapte. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns m-ar ajuta putin la cresterea pensiei de 600 ron dupa 36 de ani vechime.Va multumesc!
Multumes pentru raspuns. Am incercat sa intru pe pagina recomandata si nu se poate accesa din cauza serverului. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns macar aproximativ cat ar costa aceasta taxa. E foarte important va multumesc!
Buna ziua. Am vandut o dacie 1300 recarosata din 2000 la un domn, acel domn a vandut-o mai departe si prin urmare eu as vrea sa o radiez si ultimul cumparator sa o treaca pe numele lui, as vrea sa stiu cat il va costa taxa de inmatriculare dupa noua lege? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns cat mai repede. Va multumesc!
Buna! problema mea e urmatoarea .. am facut cursul de operator transport persoane in septembrie 2008 si am luat examenul dar nu m-am dus sa imi scot de la arr diploma sau certificatul acela care dovedeste ca ai acel curs deoarece am plecat din tara si acum m-am intors si as dori sa ma angajez la o autogara si am nevoie de certificatul acela de competenta profesionala ...nu stiti se mai poate ridica de la arr dupa 2 ani? chiar daca cursul e valabil 5 ani ..va rog mult ajutati-ma cu un raspuns va multumesc o zi buna!