avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... certificat de competenta profesionala..va rog mult ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

certificat de competenta profesionala..va rog mult ajutati-ma

Buna! problema mea e urmatoarea .. am facut cursul de operator transport persoane in septembrie 2008 si am luat examenul dar nu m-am dus sa imi scot de la arr diploma sau certificatul acela care dovedeste ca ai acel curs deoarece am plecat din tara si acum m-am intors si as dori sa ma angajez la o autogara si am nevoie de certificatul acela de competenta profesionala ...nu stiti se mai poate ridica de la arr dupa 2 ani? chiar daca cursul e valabil 5 ani ..va rog mult ajutati-ma cu un raspuns va multumesc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:21, 8 Septembrie 2010
Mergeti la cei care au organizat cursul respectiv,eventual cu o cerere scrisa.Este fireasca si pertinenta cererea dvs.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala paulay25 paulay25 V-as ruga daca ati putea sa mi spuneti, in cazul in care imi deschid o Intrep.Individuala, as putea sa obtin de la ARR, licenta ptr.transport persoane????(am ... (vezi toată discuția)
Infintare ii transport marfa. Gneagu Gneagu Buna ziua, Detin o duba sub 3,5 tone cu care mai fac transport marfa in jurul localitatii de domiciliu, am primit o oferta de la o firma in vederea ... (vezi toată discuția)
Muncitor calificat cu diploma neautorizata de minister HRjunior HRjunior Buna ziua! O persoana care a participat la un curs de formare profesionala se poate angaja ca muncitor calificat chiar daca diploma obtinuta in urma cursului ... (vezi toată discuția)