avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sub 6 ani in grupa a II-a
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sub 6 ani in grupa a II-a

Buna ziua sunt in pensie anticipata si am o penalizare foarte mare si am auzit pe la televizor ca s-ar lua in considerare si cei care au lucrati sub 6 ani in grupa a-II-a nu doar peste. As vrea sa stiu daca este aprobata aceasta lege si ce sanse ar fi sa mi se ia in considerare si acesti ani lucrati in grupe, mentionez ca am avut si spor de toxicitate si de noapte. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns m-ar ajuta putin la cresterea pensiei de 600 ron dupa 36 de ani vechime.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:06, 12 Martie 2015
1. Modificarea legii este in discutii la Parlament, inca nu s-a hotarat nimic.

2. Dupa aparitia modificarilor la lege vom sti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie pensionare stanciuflorin stanciuflorin Mama mea s-a pensionat anticipat ( cu 34 de luni inainte de termen) iar la data de 16.11.2009 a primit decizia de pensionare prin care i s-a calculat o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata maria_trailescu maria_trailescu buna ziua. stiu ca pentru a iesi la pensie anticipat fara penalizare am nevoie de o vechime de 39 ani si doua luni. am efectiv lucrati 38 ani 4 ... (vezi toată discuția)
Buna! mama mea vrea sa-si faca dosarul pentru pensionare. insa ... Avaa Avaa Buna! Mama mea vrea sa-si faca dosarul pentru pensionare. Insa cand a venit momentul sa adune adeverintele de la toate locurile de munca, la unul dintre ele mi ... (vezi toată discuția)