Anul trecut un prieten mi-a propus sa ne asociem deoarece are un contract bun;eu eram administratorul unei societati comerciale fara datorii si cu un mic profit ,dupa 3 luni in care am semnat ca primarul contracte de leasing si diverse plati mi-am dat seama nu are nici un gand de asociere.
La refuzul meu de a mai semna acte si de face plati pentru care nu aveam contracte prietenul a decis sa ma asociez cu sotia lui care a si preluat functia de administrator.Am ramas asociat deoarece autoturismul si alte cateva bunuri personale erau inregistrate pe societate.Toate stampilele si actele societatii sunt la ei si nu stiu ce au mai facut de atunci,daca au platit taxele etc.
Ce raspundere am ca asociat?
Cum s-ar putea dovedi ca cei care administreaza site-ul se fac vinovati de infractiune?
Nici un site nu spune ca datele de inregistrare sunt confidentiale.
Atentie la tot ce se posteaza pe net
Comodatarul nu este o societate ci o persoana fizica,contractul de comodat l-am reziliat printr-o hotarare AGA si am solicitat preluarea contractului de leasing de catre utilizator sau returnarea bunului catre societatea de leasing.
Persoana respectiva nu mai raspunde la telefon,si-a schimbat adresa de domiciliu.
Toate documentele au fost trimise catre societatea de leasing care m-a sfatuit sa-mi recuperez singur bunul.
Am un contract de leasing in derulare,autoturismul l-am dat in folosinta prin contract de comodat unui prieten deoarece nu mai puteam sustine leasingul iar prietenul s-a obligat(verbal) sa plateasca ratele.
De ceva timp nu mai plateste ratele,refuza sa-mi inapoieze bunul si eu am probleme cu societatea de leasing.
Cum pot rezolva aceasta situatie?