Anul trecut un prieten mi-a propus sa ne asociem deoarece are un contract bun;eu eram administratorul unei societati comerciale fara datorii si cu un mic profit ,dupa 3 luni in care am semnat ca primarul contracte de leasing si diverse plati mi-am dat seama nu are nici un gand de asociere.
La refuzul meu de a mai semna acte si de face plati pentru care nu aveam contracte prietenul a decis sa ma asociez cu sotia lui care a si preluat functia de administrator.Am ramas asociat deoarece autoturismul si alte cateva bunuri personale erau inregistrate pe societate.Toate stampilele si actele societatii sunt la ei si nu stiu ce au mai facut de atunci,daca au platit taxele etc.
Ce raspundere am ca asociat?
Ca asociat aveţi dreptul deplin de a cere lămuriri clare asupra desfăşurării activităţii, profitului realizat, taxelor plătite, etc. Purtaţi răspundere pentru absolut toată activitatea desfăşurată de societate.
Cum sa fac?
robertsega32
Buna ziua. As vrea sa intru in afaceri cu un prieten. El are o firma deja, si nu vrem sa deschidem una noua. Problema e ca este foarte important ca eu sa nu ... (vezi toată discuția)