avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Care mod de asociere e cel mai bun?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Care mod de asociere e cel mai bun?

Buna ziua. Sotul meu a infiintat o societate in anul 2009.S-a intamplat ceva in familie , si respectiva firma nu a functionat,Din diverse motive, nu s-a mai ocupat de aceasta.Sotul este singurul administrator.S- facut si un facturier si un chitantier, si urma sa meraga la banca pentru a deschide, cont.....dupa care la administratia financiara...nu s-a mai dus si a ramas asa....acum vrea sa o deschida, sa fie activa, ce trebuie sa faca? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters294253 , utilizator 16:29, 1 Iulie 2013
In primul rand trebuie verificat daca nu lau declarat inactiv. (a depus formularele obligatorii?).
Daca ne oferiti un cui va pot ajuta eu.
nu a depus nimic , niciodata, nici o hartie nici unde
Nu a depus documentele la Registrul Comertului? Daca nu atunci cum e administrator!?.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Burghardt Norbert,
dupa ce a intrat in posesia certificatului de inregistrare de la registrul comertului, a mers a facut un facturier si un chiatantier, dar atat,....nu a folosit nici o factura, nici o chitanta, insa nu stiu daca trebuia sa merga undeva, nici cont pe firma nu are, insa a ramas totul asa, acum eu sotia lui , nu am nici o calitate in aceasta societate, insa doresc sa o deschid, as dori sa o trec pe numele meu, as vrea sa fac ceva , si nu stiu daca se poate , pentru ca sotul nu este in tara,....cum sa fac? trebuie sa ma prezint la registrul cometului? as dori cateva detalii sa ma prezint la ei macar cu lectia cat de cat invatata.....va multumesc
Deci daca compania are cui dar nu a depus documentele anuale sau trimestriale a fost declarat inactiv de fisc el poate fii reactivat doar de adunarea generala dar nu prea merita ... interesativa la registru ce stadiu are societatea daca este dizolvata, suspendata etc etc ei va pot oferii detali sa lucrati pe ea doar daca este activa si doar administratorul fara forme legale la itm ... trebuia sa aveti un contabil mai ales daca firma este un SRL daca este PFA, II acestea nu necesita cotabil deoarece au contabilitate in partida simpla ... Daca este un SRL mergeti sa va interesati de starea societatii. Acesta este un prim pas.

Alte discuții în legătură

Perioada reactivarii unei firme raul andrei raul andrei Buna.Ma numesc Raul si am o firma care a fost declarata inactiva pe data de 11 iunie 2009 pt nedepunerea declaratiilor.In luna iulie am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala ContSters294253 ContSters294253 VREAU SA INFIINTEZ O SOCIETATE COMERCIALA, SA MA ASOCIEZ CU O PRIETENA, SA FIGUREZE SI EA PE ACT PENBTRU A BENEFICIA DE PROFIT 50% EA, SI 50% EU, INSA NUMAI EU ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa sediu social lucabuluca lucabuluca Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)