avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare societate comerciala

VREAU SA INFIINTEZ O SOCIETATE COMERCIALA, SA MA ASOCIEZ CU O PRIETENA, SA FIGUREZE SI EA PE ACT PENBTRU A BENEFICIA DE PROFIT 50% EA, SI 50% EU, INSA NUMAI EU SA FIU CU DREPT DE SEMNATURA SI SA MA OCUP NUMAI EU DE FIRMA.....
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 16:49, 1 Iulie 2013
In Actul constitutiv o sa fie prevazut ca sunteti doua asociate cu drepturi si obligatii egale, iar Dvs o sa fiti administrator unic.
Succes!
In cazul asta in actul constitutiv veti fi asociati 50 - 50 %, iar ca si administrator veti figura doar dvs.
va multumesc pentru raspuns insa, eu acum locuiesc la mama cu viza de flotant, trebuie sa fac un contract de comodat....se face la notariat banuiesc sau la registrul comertului?
Sub semnatura privata.
N-ar strica sa faceti un drum la Registrul Comertului, acolo veti primi asistenta calificata si va ofera servicii complete ref infiintare firma la preturi rezonabile.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care mod de asociere e cel mai bun? ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua. Sotul meu a infiintat o societate in anul 2009.S-a intamplat ceva in familie , si respectiva firma nu a functionat,Din diverse motive, nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Contract de comodat adno adno buna ziua !pentru a infiinta o firma - domeniul salon de coafura-frizerie ,nu detin spatiul ,urmeaza sa inchiriez un spatiu: pot incheia un contract de ... (vezi toată discuția)