Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august firma si-a incetat activitatea, actele fiind depuse la Reg. Comertului. Fiind sediul social pe adresa mea, datorita unor probleme personale am hotarat ca sa schimbam sediul pe alta adresa. Prietenul meu a incheiat un contract de comodat cu cineva pe timp de trei luni. Ce se intampla dupa ce expira contractul de comodat? Si cand este declarata firma inactiva in Monitorul Oficial? Data la care si-a incetat activitatea este de 1.09.2008. Va multumesc!
Da, s-au facut demersurile necesare la Reg. Comertului. Firma nu mai are activitate de la 01.09.2008. Vreau sa stiu ce se intampla cu firma at. cand expira contractul, mai ales ca prietenul meu nu doreste sa prelungeasca contractul. El vrea sa scape de aceasta firma pt. ca a dat faliment.
Nu mai aveti nici o treaba , insa rugati prietenul sa va puna la dispozitie actele de la Oficiul Registrului Comertului ca v-ati retreas din firma si ca a schimbat sediul social. Abia atunci totul este in regula !