avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare adresa sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare adresa sediu social

Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august firma si-a incetat activitatea, actele fiind depuse la Reg. Comertului. Fiind sediul social pe adresa mea, datorita unor probleme personale am hotarat ca sa schimbam sediul pe alta adresa. Prietenul meu a incheiat un contract de comodat cu cineva pe timp de trei luni. Ce se intampla dupa ce expira contractul de comodat? Si cand este declarata firma inactiva in Monitorul Oficial? Data la care si-a incetat activitatea este de 1.09.2008. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 17:12, 27 Octombrie 2008
GabrielaA a scris:

Pai daca a incheiat un contract de comodat cu altcineva, atunci a mutat si sediul. Deci nu mai aveti nici o treaba.

buna ziua
eu vreau himb sediul social si mai am doi asociati
eu sunt si administrator societate
sediul social vechi a fost in apartamentul meu pe care tocmai l-am vandut
am hotarat sa inchei un contract de comodat in aceeasi localitate la adresa unei rude. Se poate?
care sunt pasii de urmat si ce acte trebuie intocmite?
ce taxe sunt de achitat la Reg Comertului?
multumesc anticipat
Actele necesare pentru modificarea sediului social al societatii , le puteti gasi aici :
[ link extern ]
multumesc
este destul de vag
as dori sa imi descrie cineva detaliat si totodata sa-mi dea un cuantum al sumei pe care trebuie sa o platesc
multumesc!!!!

buna ziua
eu vreau himb sediul social si mai am doi asociati
eu sunt si administrator societate
sediul social vechi a fost in apartamentul meu pe care tocmai l-am vandut
am hotarat sa inchei un contract de comodat in aceeasi localitate la adresa unei rude. Se poate?
care sunt pasii de urmat si ce acte trebuie intocmite?
ce taxe sunt de achitat la Reg Comertului?
multumesc anticipat

Da, se poate si ai nevoie de:
- hotararea AGA;
- contract de comodat;
- copie titlu de proprietate;
- daca noul sediu va fi la bloc este nevoie de acordul vecinulor si al asociatiei de proprietari;
- certificat de inregistrare - original.

La ORC o sa platesti in jur de 250 lei.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie asociat unic cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: 1. trebuie inchis un punct de lucru al societatii, care nu mai functioneaza de anul trecut si pentru care nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Anulare contract comodat lucyal lucyal Ma numesc lucica sunt din husi - vaslui. Acum 2 ani am dat una din camerele mele cu drept de folosinta ca sediu pentru o firma, COMODAT , gratis fara plata ... (vezi toată discuția)
Sediu social schimbat de 1an si jumatate roxana10 roxana10 buna seara am si eu o intrebare am avut o firma cu cineva am cesionat actiunile iar asociata fosta a vindut firma sediul social a fost la parinti mei acasa ... (vezi toată discuția)