avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social schimbat de 1an si jumatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social schimbat de 1an si jumatate

buna seara am si eu o intrebare am avut o firma cu cineva am cesionat actiunile iar asociata fosta a vindut firma sediul social a fost la parinti mei acasa dar de 1 an si jumatate nu mai este . insa am primit o citatie de la judecatorie ca firma pe care eu am avut-o este data in judecata ce pot face daca se trimit citati pe vechea adresa? va multumesc nu am cum sa iau legatura cu nimeni pt ca nu se precizeaza nimic
Cel mai recent răspuns: roxana10 , utilizator 00:06, 13 Septembrie 2009
Pentru a mai evita primirea de alte citatii sfatul meu este sa mergeti la termen si sa depuneti o copie legalizata dupa contractul de cesiune de drepturi! Cand ati facut cesiunea ati facut si precizarea ca in termen de 30 de zile sa se procedeze la schimbarea sediului social? Da sau nu?B-)
Sau poate contractul initial de comodat pentru sediu a avut o durata limitata si a expirat (daca nu ati facut ce s-a spus mai sus) si il depuneti pe acela.
Sau nu va intereseaza si gata; oricum nu mai sunteti in acea firma, deci nu raspundeti cu nimic.
MIHAI GRIGORE a scris:

Pentru a mai evita primirea de alte citatii sfatul meu este sa mergeti la termen si sa depuneti o copie legalizata dupa contractul de cesiune de drepturi! Cand ati facut cesiunea ati facut si precizarea ca in termen de 30 de zile sa se procedeze la schimbarea sediului social? Da sau nu?B-)

Adaug ca, ar fi bine sa depuneti la alaturi de contractul de cesiune si o copie a incheierii judecatoresti prin care s-au admis cesiunea , schimbarea sediului etc, deoarece, simplul contract de cesiune, schimbarea sediului etc, nu sunt opozabile tertilor decat dupa efectuarea formalitatilor aferente la oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul de care apartineti..
multumesc foarte mult.. cesiunea s-a facut dar eu am cesiunea semnata numai de mine si asociata nu am hotarirea judecatoreasca..am intrerupt relatiile cu asociata fosta..care a vindut firma.. contract de comodat nu a existat niciodata in schimb am informatiile de la registrul comertului cu noii asociati cu sediul/.. pt ca am fost eu si m-am interesat ea nu a mai dorit sa imi dea detalii
eu nu am fost administrator decit asociat administratora sa ocupat de vinzare si restul..

Alte discuții în legătură

Modificare date societate mtibi91 mtibi91 Buna ziua! Tatal meu este asociat unic pe o societate si co cota parte in alte doua societati. Pe acea societate pe care este asociat unic, doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Urgent gabitzaalex gabitzaalex Buna ziua, Am o intrebare: ce acte trebuiesc facute (pentru Registrul Comertului ) pentru ca un srl cu 2 asociati -societatea x sa devina asociat unic la un ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social daniela2500 daniela2500 buna seara cum pot schimba sediul socialal unei firme in care nu mai sunt asociat si acea firma are sediul inregistrat la adresa parintilor mei pe baza unei ... (vezi toată discuția)