Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: 1. trebuie inchis un punct de lucru al societatii, care nu mai functioneaza de anul trecut si pentru care nu a mai fost prelungita perioada de inchiriere a spatiului din mai 2008;
2. apartamentul unde societatea isi are sediul social a fost initial cumparat de firma. Din septembrie 2009, societatea a vandut apartamentul administratorului firmei (asociatului unic). De la 01.10.2009 s-a incheiat un contract de comodat intre asociatul unic (noul proprietar) si S.C.... Stiu ca la Reg. Comertului se face o cerere de depunere mentiuni pentru fiecare dintre situatii. Problema mea este Hotararea asociatului unic si anume cum trebuie sa mentionez cele doua situatii?
Fac doua hotarari, cate una pentru fiecare situatie?
1. O hotarare pentru radierea punctului de lucru situat in Bucuresti, str.........
2. Si o alta hotarare pentru modificarea intervenita prin vanzarea apartamentului dar, avand in vedere ca societatea si-a pastrat aceeasi adresa a sediului social, ce anume trebuie trecut in hotarare? Sau este suficient sa merg la Registrul Comertului cu contractul de vanzare-cumparare si contractul de comodat, insotite si de cerere?
Va multumesc anticipat,
Camelia
1. Inchiderea punctului de lucru se face in baza deciziei asociatului unic.
2.Nu mi-ai spus daca sediul social este cumva expirat sau nu.
eu as incerca sa depun actele pe "mentiuni" tinand cont ca nu se modifica nimic, ci doar dovada de detinere a sediului social
Sediu social
sorincapitanescu
Buna ziua,
Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)