avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Care mod de asociere e cel mai bun?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Care mod de asociere e cel mai bun?

Buna ziua. Sotul meu a infiintat o societate in anul 2009.S-a intamplat ceva in familie , si respectiva firma nu a functionat,Din diverse motive, nu s-a mai ocupat de aceasta.Sotul este singurul administrator.S- facut si un facturier si un chitantier, si urma sa meraga la banca pentru a deschide, cont.....dupa care la administratia financiara...nu s-a mai dus si a ramas asa....acum vrea sa o deschida, sa fie activa, ce trebuie sa faca? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters294253 , utilizator 16:29, 1 Iulie 2013
D-le Norbi00, va multumesc pentru raspuns, insa va rog sa ma mai lamuriti intr-o problema si anume, contractul asta de comodat se face la notariat banuiesc, sau tot la registrul comertului? eu vreau sa-l fac la parinti, eu am viza de flotant , pentru ca mi-am inscris copilul la scoala in alt judet...si mi-a spus cineva ca trebuie sa fiu pe adresa parintilor chirias, pentru a-mi putea deschide firma....pana la urma infiintarea unei societati noi, presupune si cheltuiala mai mica si mai repede , insa eu cu prietena mea vrem sa aparem pe act amandoua, sa aibe ea dovada ca beneficiaza de 50% din profit, insa nu doreste sa se aibe drept de samnatura, nu are nici timp sa se ocupe de firma, insa doreste sa sa apara in acte , si de firma sa ma ocup eu, numai eu sa am drept de semnatura, este posibil asa ceva?
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
ContSters294253, utilizator
Deci contractul de comodat ajunge sa o faci sub semnatura privata acasa la parinti, de ce ar trebuii sa fiiti dvs la aceasi adresa!? nu trebuie sa fii desi va va costa aprox 300Ron cu CI si cu contractul de comodat semnat de parinti (pt a evita biocratia cu un extras CF, desi nu este obligatoriu) mergeti cu prietena dumneavoastra la registrul comertului sa va ofere detaliile si sa va intocmeasca documentele necesare contra cost (aprox 300Ron) merita ...
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada reactivarii unei firme raul andrei raul andrei Buna.Ma numesc Raul si am o firma care a fost declarata inactiva pe data de 11 iunie 2009 pt nedepunerea declaratiilor.In luna iulie am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala ContSters294253 ContSters294253 VREAU SA INFIINTEZ O SOCIETATE COMERCIALA, SA MA ASOCIEZ CU O PRIETENA, SA FIGUREZE SI EA PE ACT PENBTRU A BENEFICIA DE PROFIT 50% EA, SI 50% EU, INSA NUMAI EU ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa sediu social lucabuluca lucabuluca Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)