avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Care mod de asociere e cel mai bun?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Care mod de asociere e cel mai bun?

Buna ziua. Sotul meu a infiintat o societate in anul 2009.S-a intamplat ceva in familie , si respectiva firma nu a functionat,Din diverse motive, nu s-a mai ocupat de aceasta.Sotul este singurul administrator.S- facut si un facturier si un chitantier, si urma sa meraga la banca pentru a deschide, cont.....dupa care la administratia financiara...nu s-a mai dus si a ramas asa....acum vrea sa o deschida, sa fie activa, ce trebuie sa faca? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters294253 , utilizator 16:29, 1 Iulie 2013
Buna ziua.Sa va spun exact cum sta treaba si anume....deci sotul a infiintat societataea, nu a facut nici o declaratie, s-au acumulat amenzi, a fost declarata inactiva. Eu sotia lui, cu acte in regula doresc sa trec societatea pe numele meu, sau sa fac cumva sa devin si eu administor, sau ce sa fac pentru a avea drept de semnatura.....vreau sa ma duc sa platesc la administratia financiara ce am de plata, sa ma asociez cu o prietena, care sa fie si ea pe societate , jumate- jumate, insa nu stiu cum sa fac pentru ca sotul este inchis....ce posibilitati am eu sa fac, sa fac societatea activa, sa ma aliez cu cineva? ce trebuie sa faca sotul? avand in vedere ca el este in inchisoare? va rog sa ma sfatuiti ce pot face Va multumesc
va rog sa ma ajutati ..sa ma lamureasca si pe mine cineva. cum trebuie sa fac....
Parerea mea ca daca e vorba de dumneavoastra ar merita sa va faceti o societate noua nu sa o preluati a sotului etc etc ... mai ales ca acea societate are si datorii iar dupa aceia sa nu cumva sa vo impuna ... asa mai bine va faceti o societate noua cu prietena dumneavoastra aveti grija sa aveti contabil, delcaratii depuse la timp etc si spor la afaceri.
nu sunt proprietara , pot face cu contract de inchiriere, eu am viza de flotyant, mi-am inscris copilul si la alta sciala , in alta localitate, insa in alt judet, si sa-mi faca parintii mei contract de inchiriere, eu daca fac o alta societate sa o fac la domiciliul parintilor....cu contract de inchiriere.
Nu ... merita sa o faceti cu contract de comodat... pe termen de 6 ani sau nelimitat sa nu aveti dupa aia treaba .... e cel mai simplu atentie insa cand va inregistrati la platitor de TVA atunci veti fii nevoita sa fie cineva la sediu cu un registru de control.

Alte discuții în legătură

Perioada reactivarii unei firme raul andrei raul andrei Buna.Ma numesc Raul si am o firma care a fost declarata inactiva pe data de 11 iunie 2009 pt nedepunerea declaratiilor.In luna iulie am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala ContSters294253 ContSters294253 VREAU SA INFIINTEZ O SOCIETATE COMERCIALA, SA MA ASOCIEZ CU O PRIETENA, SA FIGUREZE SI EA PE ACT PENBTRU A BENEFICIA DE PROFIT 50% EA, SI 50% EU, INSA NUMAI EU ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa sediu social lucabuluca lucabuluca Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)