Buna ziua! Am niste clienti care nu au platit din 2011 si nu am contract incheiat cu ei. CUM calculez penalitatile aferente creantei? Dat fiind faptul ca pe factura nu am trecut nici o informatie privind penalitatile de intarziere, eu acuma trebuie sa ma raportez la dobanda legala penalizatoare?
Va rog, Ma poate ajuta cineva si cu un model de calcul?
Bunurile imobile corporabile detinute de tertul poprit pot fi executate silit de executorul judecatoresc in situatia in care acesta a obtinut validarea popririi pe tert poprit, debitorul fiind angajat al tertului poprit?
Mama mea a lucrat la o firma de paza pana in inuie 2010 cand trebuia sa intre in somaj. CAnd s-a solicitat eliberarea cartii de munca de la soc. com unde a fost angajata si care a detinut carnetul de munca, ni s-a raspuns ca acesta nu e la ei, desi ei sunt raspunzatori cu completarea cartii de munca si nu ITM-ul.
Pt ca s-a pierdut carnetul de munca vrem sa ii actionam in judecata pt a se reconstitui aceasta.
Daca ma poate ajuta cineva cu un model de actionare in judeca sau cu alte sfaturi v-as fi foarte recunosctoare