avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Activitate venom2seby

Activitate venom2seby

Am cumparat un auto second inmatriculat in RO 17.01.2007, as dori sa-l in trec pe numele meu inafara de actele necesare ca si pana acum se mai cere si dovada ca s-a platit taxa de inmatriculare cand a fost inamtriculata de fostul proprietar pt. prima data in romania.Daca da de unde se poate obtine aceasta taxa, precizez ca eu sunt din bacau si masina este din cluj pot obtine in bacau o asemenea dovada de pe undeva sau trebuie sa merg in cluj dupa ea. Multumesc anticipat.
multumesc de lamurire mai o intrebare ce ma sfatuiti sa fac sa astept sa imi dea un raspuns de la parchet sau sa actionez cu un avocat ? as putea face ceva ca sa primesc doar amenda si sa-mi pot lua permisul inapoi
Buna ziua in 10.2009 am fost prins conducand auto neinmatriculat cu numere false ( de fapt numerele erau rosi expirate(provizorii) ale lui sormea de la o masina care o cumparase ea mai devreme cu un an , mai mentionez ca numerele au fost scoase pe numele primulu proprietar de la care a cumparat sormea masina care mai tarziu a inmatriculato pe numele ei) acum revenind eu am primit pana in luna 07.2010 de la parchet dovada care imi dadea dreptu sa conduc timp de 30 de zile dupa care scoteam alta (pt. eliberarea dovezi la parchet trebuie sa duc in fiecare luna cazier auto) din luna 08.2010 nu mi s-a mai eliberat dovada pe motiv ca dupa studierea de catre procuror a cazierulu judiciar care de fapt este cazier auto prezint un pericol pt. trafic mentionez ca dupa ce mia fost retras permisul nu am mai avut nici o fapta contraventionala . Acum am si eu o rugaminte la cine ma poate ajuta multumesc anticipat o lamurire :dupa ce o sa se judece cazul o sa imi dea permisul inapoi sau nu , mai pot face ceva sa imi pot recapata permisul , cam ce pedepsa as putea:sorry: primi?