avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto second hand Romania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto second hand Romania

Am cumparat un auto second inmatriculat in RO 17.01.2007, as dori sa-l in trec pe numele meu inafara de actele necesare ca si pana acum se mai cere si dovada ca s-a platit taxa de inmatriculare cand a fost inamtriculata de fostul proprietar pt. prima data in romania.Daca da de unde se poate obtine aceasta taxa, precizez ca eu sunt din bacau si masina este din cluj pot obtine in bacau o asemenea dovada de pe undeva sau trebuie sa merg in cluj dupa ea. Multumesc anticipat.
LA ANAF Bacau, si iti trebuie copii dupa cartea de identitate, buletin, certficatul de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)