avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere auto neinmatriculat cu numere false
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere auto neinmatriculat cu numere false

Buna ziua in 10.2009 am fost prins conducand auto neinmatriculat cu numere false ( de fapt numerele erau rosi expirate(provizorii) ale lui sormea de la o masina care o cumparase ea mai devreme cu un an , mai mentionez ca numerele au fost scoase pe numele primulu proprietar de la care a cumparat sormea masina care mai tarziu a inmatriculato pe numele ei) acum revenind eu am primit pana in luna 07.2010 de la parchet dovada care imi dadea dreptu sa conduc timp de 30 de zile dupa care scoteam alta (pt. eliberarea dovezi la parchet trebuie sa duc in fiecare luna cazier auto) din luna 08.2010 nu mi s-a mai eliberat dovada pe motiv ca dupa studierea de catre procuror a cazierulu judiciar care de fapt este cazier auto prezint un pericol pt. trafic mentionez ca dupa ce mia fost retras permisul nu am mai avut nici o fapta contraventionala . Acum am si eu o rugaminte la cine ma poate ajuta multumesc anticipat o lamurire :dupa ce o sa se judece cazul o sa imi dea permisul inapoi sau nu , mai pot face ceva sa imi pot recapata permisul , cam ce pedepsa as putea:sorry: primi?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 19:28, 11 Septembrie 2010
Dupa ramanerea definitiva a unei eventuale hotarari de condamnare,dupa scurgerea unui an aveti posibilitatea sa formulati cerere la politia rutiera pentru a fi din nou examinat in vederea obtinerii unui nou permis de conducere
Nu conteaza ca nu aveti fapte contraventionale dupa acest eveniment , ci inainte ce conduita aveati in trafic . Cu siguranta din acest motiv vi s-a respins ca neintemeiata cererea dvs .
Ptr conducerea cu nr expirate , este f posibil sa primiti o amenda administrativa iar permisul il veti recupera .
In schimb , daca veti fi trimis in judecata si veti fi condamnat , permisul va fi anulat .
multumesc de lamurire mai o intrebare ce ma sfatuiti sa fac sa astept sa imi dea un raspuns de la parchet sau sa actionez cu un avocat ? as putea face ceva ca sa primesc doar amenda si sa-mi pot lua permisul inapoi
Deocamdata vedeti ce se va intampla .Daca veti fi trimis in judecata , sa va luati avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala Nicoletanica Nicoletanica Buna ziua! In urma trimiterii in judecata, fratele meu a primit astazi o amenda penala intr-un dosar penal pentru conducere a unui autoturism cu numere rosii ... (vezi toată discuția)
Permis numere false și neimatriculat Mariusionut1 Mariusionut1 Sa trăiți am fost oprit in trafic pe data de 17-01-2017 cu un auto cu numere false și neimatriculat in brief mare și mic scria numerele false care erau și ... (vezi toată discuția)
Art. 85 alin.4 cod rutier tudor_2014 tudor_2014 Buna, Ajutor !!! Am condus auto. cu placutele de inregistrare suspendate pentru a fi tractact pe platforma. Pe traseu un autovehicol a provocat un ... (vezi toată discuția)