eu cred ca cel mai bine este sa-ti toate actele in brate inclusiv cu actele prin care dovedesti conf carei og ai fost scutit de acea suma si sa stai pe capul 1 zi 2, o saptamana sau o luna (daca e cazul)la cei de la adm. pt ca ei de obicei fac asta sa tot trimita somatii si tot felul de chestii ca poate nu se prinde nimeni si binenteles ca trebuie sa le iasa si lor nr mare la adresele iesite de la ei. sa nu zica lumea ca stau degeaba. si lor niciodata nu le da cu ce avem noi.:)
Am cumparat un teren de la o firma lichidatoare, si au emis factura urmand sa facem contractul de vanz/ cump. Intre timp se pare ca pe acel teren ma i exista un alt proprietar care sa trezit acum ca acel teren este al lui. Terenul l-am cuparat pe firma. Intentionez sa nu accept sa-mi restuie aceeasi suma pe care am achitat-o pentru teren in cazul in care se dovedeste ca exista al proprietar. Cred ca este dreptul meu sa cer o suma mai maire mai ales ca am platit terenul de cateva luni si as fi putut sa investesc banii in altceva sau sa imi dea in acelkasi pret/ mp (6 euro) un alt teren intr-o zona buna.
Sincer as vrea sa stiu ce ma sfatuiti voi sa fac?