avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate mic destept

Activitate mic destept

Buna ziua,

In cazul in care am primit poprire de la un executor la Angajator (in urma unui proces pierdut) cum sau mai exact cui comunic faptul ca am de platit lunar o suma ca pensie lunara de intretinere al unui copil de al meu? Este inclus in hotarea de divort si cred ca aceasta suma ar trebui exclus din calculul sumei poprite, nu pot (nici de as vrea) sa nu platesc acea suma.
Buna ziua
"sumele aferente plății drepturilor salariale viitoare, pe o perioadă de trei luni de la data înființării popririi. Atunci când asupra aceluiași cont sunt înființate mai multe popriri, termenul de trei luni în care se pot efectua plăți aferente drepturilor salariale viitoare se calculează o singură dată de la momentul înființării primei popriri."

Asta inseamna ca daca in Septembrie a sosit o poprire la Angajatorul meu, primul salar poprit e cel de Septembrie + 3 luni, adica salarul din Decembrie va fi poprit?
de un lucru puteti fi sigur! Drepturile salariale ale DVS. sunt cele mai fundamentale drepturi si orice judecator va judeca in favoarea DVS. firmele incearca tot feluri de smecherii, dar nu tine! Sunt drepturile DVS. si daca trebuie luptati pt. ele. In general e suficient sa le amintiti ca le cunoasteti si doar sa le amenintati cu proces!