avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariala
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariala

Buna ziua
"sumele aferente plății drepturilor salariale viitoare, pe o perioadă de trei luni de la data înființării popririi. Atunci când asupra aceluiași cont sunt înființate mai multe popriri, termenul de trei luni în care se pot efectua plăți aferente drepturilor salariale viitoare se calculează o singură dată de la momentul înființării primei popriri."

Asta inseamna ca daca in Septembrie a sosit o poprire la Angajatorul meu, primul salar poprit e cel de Septembrie + 3 luni, adica salarul din Decembrie va fi poprit?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:46, 18 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se aplica pentru debitorilor persoane fizice. Veti avea poprire din prima luna.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri salariu adimct2007 adimct2007 Cum se procedeaza in cazul in care executorul judecatoresc dispune infiintarea popririi pe drepturile salariale ale unui salariat avand in vedere ca Art. 780. ... (vezi toată discuția)
Executare silita, poprire in primele 3 luni Yellow Yellow Legat de o executare silita, am vazut ca atunci cand se pune poprire pe salariu, exista un termen de 3 luni in care nu e voie sa iei bani din salariu, cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am incercat retragerea drepturior salariale ale societatii ... CristinaRaduCHP CristinaRaduCHP Buna seara, Am incercat retragerea drepturior salariale ale societatii dintr-un cont poprit de anaf/executori si am primit raspunsul de mai jos: In ceea ce ... (vezi toată discuția)