Pt. aryZu: Stai linisitit ca am citit foarte atenta motivarea, dar motivari de genu asta am mai vazut din partea "celor de sus". Si pentru personalul auxiliar sunt o gramada de solicitari din partea tuturor instantelor, asta cu "numarul redus de posturi" o dau ei pt ca nu vor sa acorde finantare pt. necesarul real de personal. In UE sunt cate 3 grefieri la un judecator, iar la noi se lucreaza si cu 2 judecatori la un grefier, asa ca... Nu m-as mira sa vad mai multe locuri scoase la concurs in noiembrie, pt. cei cu 5 ani vechime, si apoi in ianuarie sa se amane, ca nu mai e nevoie, si pana atunci mai trec nervii, mai uita lumea, mai apar alte subiecte de interes.
Cam asta e si interesul, pt ca la concursurile "pe post" isi fac si baietii destepti aranjamentele mai usor decat la un examen gen INM sau SNG, care e mai atent organizat si supravegheat de toata lumea.
Nu mai zice nimeni nimic?Sau v-ati mobilizat toti pt INM?Eu una ma simt groaznic...nu mai am putere sa fac nimic|(dupa aflarea vestii de ieri) imi pusesem mari sperante in examenul asta!
Bravo tie MayeMaye ca ai forta sa te pregatesti si pt inm..sa ai succes in ianuarie
Nu intrati in panica, pentru ca timp este destul. Nu fiti asa siguri ca examenul va fi in ianuarie 2011. A fost o situatie asemanatoare la SNG, unde CSM-ul a hotarat in iulie organizarea unui ex de admitere pt luna noiembrie 2010, iar la sedinta din 9 sept., cand trebuiau anuntate nr de locuri si celelalte, ne-au surprins pe toti cu o amanare a examenului pt anul viitor, nu se stie cand:
08-iulie-2010
II. Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind modificarea calendarului estimativ al concursurilor/examenelor ce se desfăşoară în anul 2010.
Soluţia:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât modificarea calendarului estimativ al concursurilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.2123/03.12.2009, în sensul organizării concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri în luna noiembrie 2010.
10-sept-2010
II. Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind organizarea concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, noiembrie 2010.
Solutia:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea organizării concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, pentru anul următor, având în vedere numărul redus de posturi de grefier.
Sper sa nu vi se intample la fel si voua.
Si eu sunt in aceasi situatie ca si tine, cristina, si probabil ca multi altii de pe acest forum.:(
Pt. arhili, intra pe link-u pe care ti l-a scris floare-de-gheata. In sedinta din 8 iulie se decisese organizarea ex in noiembrie 2010.
Salutare tuturor.
08-iulie-2010
II. Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind modificarea calendarului estimativ al concursurilor/examenelor ce se desfăşoară în anul 2010.
Soluţia:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât modificarea calendarului estimativ al concursurilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.2123/03.12.2009, în sensul organizării concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri în luna noiembrie 2010.
10-sept-2010
II. Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind organizarea concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, noiembrie 2010.
Solutia:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea organizării concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, pentru anul următor, având în vedere numărul redus de posturi de grefier.
Astia isi bat joc de noi, am impresia. Au uitat ce au decis cu doua luni inainte probabil.