avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate Carney Corina

Activitate Carney Corina

personal, consider ca sunteti complice la aceste practici ”neortodoxe” pentru mai bine de 3 ani. Dumneavoastra ati acceptat cu buna stiinta aceste practici, probabil au fost si comode, insa acum lucrurile s-au complicat, totusi, aceste evenimente se puteau evita printr-o simpla analiza de risc. Daca as fi in locul dumneavoastra as solicita imediat foile semnate in alb, un inventar a celor utilizate si as inceta imediat colaborarea. Cat despre daune, as renunta imediat la idee, nu cred ca puteti pretinde daune izvorate din niste practici care nu sunt legale si nici etice, mai ales ca vorbim despre o profesie care trebuie sa isi mentina credibilitatea fata de public. Prin predarea unor foi semnate de dumneavoastra in alb, v-ati dat acordul neconditionat si irevocabil ca oricine are foile la indemana sa astearna orice text.
la aceasta adresa [ link extern ] .
Corina

Cheltuielilile privind reducerea salariilor, conform legii 118, sunt cheltuieli neeligibile pe proiectele finantate din POSDRU - cf Ordinului 1117/2170 din 2010. Probabil, cei de la AMPOSDRU vor emite o instructiune in acest sens, deoarece multi ne intrebam daca salariile bugetarilor care lucreaza pe proiect trebuie diminuate sau nu, desi exista controverse daca un bugetar poate fi platit din proiect sau nu...
Daca se diminueaza salariile, gradul de absorbitie al fondurilor UE se va diminua in continuare, altminteri vor exista divergente intre angajatii bugetari care lucreaza pe proiecte si ceilalti.
Daca salariul unui bugetar este decontat pe proiect, statul face economie de 100% iar angajatul primeste salariul integral. Daca se aplica Legea 118 pentru angajatii de pe proiect, statul face economie de 75% si angajatul primeste salariul tot in proportie de 75%.
Cred ca prima varianta se potriveste mai bine:-)