avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate george_80

Activitate george_80

Discuție furt produs
Buna ziua,
Ieri am primit un colet la unul dintre cutiile Easybox din Bucuresti. Surpriza mea a fost ca dupa ce am introdus codul, mi s-a deschis cutia si acolo am gasit plicul meu TAIAT si produsul pe care l-am comandat LIPSA!!
Firma de curierat nu raspunde oficial la mesajele mele ( nu primesc nr. de inregistrare), nu ii pot contacta telefonic, incerc cu orele si mi se inchide apelul. Firma de IT care a expediat produsul s-a spalat pe maini, ca nu e treaba lor. Desi e partenerul lor, nu curierul ales de mine!
Ce pot sa fac? Care este procedura?! Suma nu este considerat de mare, insa ma deranjeaza foarte tare ca aveam nevoie de acel produs IT (un HDD SSD).
Multumesc
Răspuns la discuția plata asigurari de sanatate
Multumesc de raspuns. Dar cine face plata? Eu sau platitorul?! Eu nu am carte de munca, ci exclusiv contract de drept de autor, cu plata lunara.
Buna ziua,
In prezent obtin venituri exclusiv din drepturi de autor, lunar. Potrivit noilor modificari ale OUG 58/2010, se mai platesc asigurari de sanatate (adica mai sunt asigurat la sanatate, asa cum prevedea precedentul act normativ - cu plata pana in ian 2011)?! Intreb, pentru ca in noile prevederi, retinerea la sursa se face numai pentru somaj si pensii.
Multumesc,

George