avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate iancu_madalina

Activitate iancu_madalina

Răspuns la discuția Am condus cu numere expirate
Problema este ca am fost chemat de mai muteori la politie pentru declarati si nu am primit nici o dovada de circulatie pentru a putea conduce. Si ar mai fi o problema...am antecedente penale dar a trecu 5 ani de atunci dar nu mi-am facut reabilitarea si nici nu am mai comis o alta infractiune. Deci ca sa fiu sigur pot sa mer la sediu de politie unde mia fost retinut permisul pentru a intreba de dosarul meu? si inca ceva...am avut niste cunostinte si am vb cu ele pentru ami rezolva cazul mai repede si acele persoane mi-a spus ca in decursul saptamani trecute va trebui sa imi vina prin posta definitiva dar nu a mai ajuns nici acum,si dupa ce am vb cu procurorul a doua zi am fost chemat din nou la politie pentru noi declaratii. nu stiu ce sa mai fac si mie frica sa nu fac puscarie din cauza asta. Multumesc mult pentru raspunsuri
Buna ziua. Acum o luna de zile am fost oprit de politie iar numerele rosii provizori erau expirate. Acum nelamurirea mea este ca a trecut o luna si eu nu stiu nimic de permisul meu de sofer sau daca o sa fac inchisoare...si va rog daca imi puteti spune unde sa merg sa ma interesez daca dosarul meu a fost trimis de la procuratura la judecatorie. va rog sa imi spuneti si mie daca puteti pentru ca sunt disperat ca nu stiu ce soarta o sa am. Va mutumesc mult.
dar procurorul ne-a dat o amenda administrativa si am fost scos de sub urmarirea pena. Acum cum sa procedez ca sa obtin permisul cat mai repede pentru ca depind in totalitate de el?
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca am avut permisul suspendat pe 90 de zile din cauza ca am umblat cu un autoturism cu placute de inregistrare expirate pot sa dau examen dupa o luna pentru ami recupera carnetul?
doresc raspuns cat mai repede daca se poate.
Multumesc mult