avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Activitate amalisca

Activitate amalisca

Răspuns la discuția Cuantum somaj
Buna ziua,

as vrea sa stiu daca mi-am dat demisia cu acordul partilor(la insistentele sefei) pot beneficia de somaj?pentru ca eu nu imi gasesc inca nimic de lucru,si as vrea sa am asa..macar un mic ajutor pana ma redresez.

Multumesc,
Buna seara,
am fost astazi sa imi iau drepturile banesti restante,si am obesrvat ca se face un inventar de predare gestiune,dar eu nu am fost convocata,chemata ,anuntata.
In momentul in care directoarea de zona m-a pus sa imi scriu demisia si i-am predat tot ce trebuia predat,nu mi-a spus nimic despre inventar.Practic eu de miercuri 08.09.2010 nu am mai fost la munca ptr ca m-au dat afara pur si simplu,astazi mi s-a spus ca daca iese ceva lipsa la inventarul efectuat astazi la care mentionez ca nu am luat parte,voi fi anuntata sa platesc.Este legal?atata timp cat m-au dat afara fara sa mai necesite sa stau in preaviz, sa platesc?ei i-am spus ca atunci cand eu am plecat am fost verificata,eu nu stiu ce s-aintamplat de miercuri pana luni,asa ca nu semnez nimik.Si mi s-a parut ca are o privire de genul..sa o crezi tu.Ajutati-ma pls
Buna seara,
am scris astfel:
Cerere demisie,

Subsemnata I.I. angajata la SC...,avnd functia de...,rog a mi se aproba cererea de incetare a contractului de munca,incepand cu data de 08.09.2010.

Data si semnatura
multumesc mult.
imi cer scuze ca trebuie sa insist,nu prea sunt la punct cu articolele acestea din codul muncii,vreau sa stiu daca imi va afecta acest articol cartea de munca,sau va trebui sa povestesc si sa repovestesc la inerviuri pana cuiva i se va face mila de mine si ma va angaja?pentru ca eu nu am facut nimic rau...imi pare rau ca m-am grabit si am aflat ulterior ca nu sunt singura cu care s-a procedat astfel.Deci va rog,daca se poate sa imi spuneti ce inseamna acest articol. Mii de multumiri
asta inseamna ca imi vor inchide cartea de munca aiurea?
Buna ziua,
va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu un sfat,pentru mine ar fi un lucru super,de ce?pentru ca miercuri 08.09.2010,am primit vizita directoarei de zona(care sincer nu prea ma avea la inima),dupa ce am descarcat marfa,in cantitate foarte mare,m-a asteptat sa termin,m-a luat deoparte si mi-a spus asa:datorita faptului ca nu ti-ai atins targetele impuse pe magazin,oamenii au plecat din cauza ta(nu din cauza salariului lor infect) si pentru ca te-am vazut aplicand la un site de angajari la un job,iti cer sa iti scrii demisia cu incetarea contractului de munca incepand de azi 08.09.2010.Desi toata lumea imi spune ca nu trebuia sa imi scriu nimik,in nebunia aceea si in ameteala care m-a luat,mi-am scris-o,m-a pus sa ii dau cheile,mi-a verificat actele si m-a dat afar pe usa ca pe ultimul om.Eu vreau sa stiu daca pot contesta aceasta cere facuta de mine ,facuta la constrangere psihologica,pentru ca aceste motive nu sunt obiective,ci subiective,si sa imi fac cerere sau cumva sa nu afecteze cartea de munca,ptr ca ma gandesc ca imi va afecta cartea de munca,la care nu am avut astfel de incidente,drept urmare nu am stiut cum sa procedez...m-am pierdut.As vrea sa stiu ce pot face. Cu mii de multumiri . I.I