avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate denxxx

Activitate denxxx

buna am fost judecat pt anscris sub semnatura privata .la sentinta misa dat 2 anii cu suspendare ,curtea de apel a facut recurs ce se poate antampla am cazierul curat nam mai avut pb cu legea
Discuție Cale de atac?
buna ziua trebuia sa mi se dea pronuntarea an data de 1 feb si am tot sunat la judecatorie si ami zice ca anca nu a anuntato judecatoru de ce nu se da rezultatul.am sunat un domn avocat si lam antrebat ce stie despre dosar mia zis ca a vb cu doamna grefiera si nea dat 2 anii cu suspendare se mai poate face recurs din partea curti de apel anpotriva noastra.cat dureaza pana se da definitiva va multumesc ie vb de art 290 la 4 persoane zice ca nea dat supendare si la cine a avut firma de nia facut adeverintele si dat tot 2 anii cu excutare ,mai poate face curtea de apel recurs anpotriva pronuntari si an ce termen ramane definitiva pronuntarea?
Răspuns la discuția ultima faza dosar penal
din ce cauza nasi putea muta dosarul? cate apeluri pot face
multumesc.daca asi pierde apelul asi pute muta dosrul la bucuresti momentan ma judec an alba iulia apelul ansemnand daca pierd mise mai adoauga ceva la pediapsa
deci va mai dura mia zis ca miercuri stiu rezultatul dar poate face apel instanta iar daca mi se va da cu executare o sa fac ieu
daca pedeapsa ie anchisoare pot face recurs?multumesc foarte mult pt raspunsurii
cdomnul acuzator a zis condamnare dar na zis cu suspendare sauu .....:O
cazierul mie curat nam mai avut probleme cu legea
an declaratile date am zis tot adevarul ca tipa care avea firma ma chemat si mia zis ca daca vreau sa fac niste banii si am stiut ca sunt false firma era pe bune dar ca nu muncea nime la firma asi putea face recurs daca mi se da cu detentie?
buna ziua azi am avut procesul pt uz de fals si anscris sub semnatura privata nustiu ce se poate anbtampla domnul acuzator a cerut condamnare nu a zis cat sau cum avocatul meu a cerut termen 1 saptamana pt a depune nu stiu ce an scris pot primi o suspendare am scos cu acte facute de cinecva ce avea firma produse an rate si sunt cu plata la zii miercurea vitoare tre sami sun avocatul pt ami zice ce hotarare sa dat