avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs - schimbare de sentinta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs - schimbare de sentinta?

buna am fost judecat pt anscris sub semnatura privata .la sentinta misa dat 2 anii cu suspendare ,curtea de apel a facut recurs ce se poate antampla am cazierul curat nam mai avut pb cu legea
poate parchetul a facut recurs , sau partea vatamata , nu curtea de apel.
In recurs sentinta instantei de fond poate fi casata in tot sau in parte, astfel pedeapsa poate fi majorata sau schimbata modalitatea de executare din suspendare conditionata in suspendarea executarii sub supraveghere sau in executare in regim privativ de libertate.
Angajati avocat.
Chiar daca pedeapsa care va va fi aplicata ramane cu suspendare,cum a hotarat prim instanta ,aceasta va fi trecuta in cazierul dvs judiciar.
Urmati cu incredere sfatul distinsei dne.avocat de a va angaja un avocatr ,existand posibilitatea schimbarii pedepsei.
Instanta nu putea apela la aceasta cale extraordinara de atac, insa lasand asta la o parte, trebuie sa formulati si dvs. recurs si sa va angajati un avocat - sa nu va treziti cu surprize neplacute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultima faza dosar penal denxxx denxxx buna ziua azi am avut procesul pt uz de fals si anscris sub semnatura privata nustiu ce se poate anbtampla domnul acuzator a cerut condamnare nu a zis cat sau ... (vezi toată discuția)
Cauza penala in recurs - la ce ma pot astepta? gabriel86 gabriel86 pe data de 29 august la un control in trafic am fost depistat cu o alcolemie de 0,58 miligrame in aerul expirat...sa intocmit dosar penal si am fost judecat ... (vezi toată discuția)
Legea mai favorabila panaeteionel panaeteionel Daca am fost condamnat un an cu suspendare pentru ucidere din culpa (accident trutier) curtea de apel poate sa anuleze sentinta pedepsei definitiva beneficiind ... (vezi toată discuția)