avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cale de atac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cale de atac?

buna ziua trebuia sa mi se dea pronuntarea an data de 1 feb si am tot sunat la judecatorie si ami zice ca anca nu a anuntato judecatoru de ce nu se da rezultatul.am sunat un domn avocat si lam antrebat ce stie despre dosar mia zis ca a vb cu doamna grefiera si nea dat 2 anii cu suspendare se mai poate face recurs din partea curti de apel anpotriva noastra.cat dureaza pana se da definitiva va multumesc ie vb de art 290 la 4 persoane zice ca nea dat supendare si la cine a avut firma de nia facut adeverintele si dat tot 2 anii cu excutare ,mai poate face curtea de apel recurs anpotriva pronuntari si an ce termen ramane definitiva pronuntarea?
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
denxxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:45, 8 Februarie 2011
puteti promova apel daca sunteti nemultumit de hotararea dispusa de instanta.
termenul de apel este de 10 zile si curge:
-dc a-ti fost prezent la dezbateri sau pronuntare, curge de la pronuntare
- dc a-ti lipsit de la pronuntare, curge de la comunicarea copiei de pe dispozitivul hotararii atacate
conf art 367 alin1 c pr pen, cerera de apel se depune la instanta a carei hotarare se ataca su optional, direct la instanta de apel(in cazul dvs tribunalul)
stefl asteptati acasa sa va parvina hotararea si eevntual pe urma actionati dupa cum veti considera de cuviinta
Formulati apel in termen de 10 zile de la comunicarea dispozitivului sentintei .
Discutati cu avocatul dvs sa formuleze aceasta cale de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre recurs in penal gabitzu1ro gabitzu1ro Buna am o intrebare,.In baza setintei penale al Curtii de Apel se mai poate face recurs insa unde trebuie adresata cererea de Recurs .Este de stiut ca se ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare - competenta Micaly Micaly Buna ziua A fost formulata contestatie in anulare (si introdusa legal la instanta care a pronuntat decizia) atat [b]impotriva deciziei[/b] cat si ... (vezi toată discuția)
Cai de atac anton39 anton39 Curtea de apel mi-a dat un verdict nefavorabil(intr-un caz penal) si a s dori sa stiu cat timp am la dispozitie sa atac verdictul dat de curtea de apel si din ... (vezi toată discuția)