avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate eto092006

Activitate eto092006

Baza legala de a se consemna in decizia de pensionare a sumaelor care nu sunt in calculul punctului de pensie ? ex : la care din rubrici ar fi trebuit trecute sumele care nu sunt luate in calcul ? ex : munca peste programul normal , chiar daca si ptr aceste sume au fost virate contributiile .
sunt nascut la 29.08.1952 . am lucrat in grupa 2 de munk 24 ani .nu mai lucrez din 2010 . am 37 ani vechime . am fost la casa de pensii si mi s„a spus k nu pot iesii la pensie pana in anul 2012 luna martie la limita de varsta conform noii legi. ce solutie am la aceasta data ptr depunerea actelor ? eventual articol din noua lege...
am un proces cu angajatorul pe decizia de desfacere CIM absente nemotivate
la pronuntare completu de judecata a respins ca actiune nefondata.actiunea mea a aratat clar pe documente ca nu am beneficiat de o cercetare disciplinara conform codului muncii :
- convocarea se face in scris de catre comisia de cercetare nominalizata de angajator,prima instiintare de care sa folosit in instanta nu a fost trimisa de catre comisie si nici nu a putut fi justificata a fi primita cu confirmare de la posta
- singura convocare ptr cercetare disciplinara am primit cu o zi inainte de a fi chemat la cercetare data cand mi-a fost luata o declaratie de un singur mebru si in aceeasi zi sa incheiat si cercetarea prin concluzia a aceluiasi mebru
- nu am beneficiat desi am cerut asistenta sindicala,acest lucru fiind confirmat si de martori
- in litigiile de munca angajatorul poate depune dovezile in apararea sa pana la prima infatisare , angajatorul nu poate sa ma depuna noi probe dupa ce procesul a inceput , i s-a permis angajatorului depunerea de noi declaratii a martorilor in timpul procesului
- in decizia de desfacere nu a aratat motivele ptr care au fost inlaturate apararile formulate de catre salariat
- nu am fost audiat de catre comisie , desi trebuia , consemnat intrebari ale comisiei si raspunsuri ale salariatului intr-un proces verbal
VA ROG SA-MI SPUNETI DACA DECIZIA A FOST CORECT JUDECATA DEOARECE ACESTE LUCRURI ENUMERATE DE MINE , CONFORM CODULUI MUNCII SUNT CONSIDERATE NULE DE DREPT
VA ROG SA MA SFATUITI CE POT SA FAC IN CONTINUARE SI CUM FATA DE DECIZIA LUATA
ce avize trebuiesc pentru o societate care are in domeniul de activitate si plasare forta de munca in strainatate ???