avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vreau sa ies la pensie acum
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vreau sa ies la pensie acum

sunt nascut la 29.08.1952 . am lucrat in grupa 2 de munk 24 ani .nu mai lucrez din 2010 . am 37 ani vechime . am fost la casa de pensii si mi s„a spus k nu pot iesii la pensie pana in anul 2012 luna martie la limita de varsta conform noii legi. ce solutie am la aceasta data ptr depunerea actelor ? eventual articol din noua lege...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:16, 4 Martie 2011
Nu exista articol in Legea nr. 263/2010, deci nu exista solutie. Un barbat nascut in 1952 poate beneficia de pensie pentru limita de varsta la 59 de ani si 6 luni, deci in 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare pentru urmatoarele persoane: MihaiDamas MihaiDamas 1. Barbat, nascut in august, anul 1952, intrat in campul muncii in august, anul 1974, 3 ani facultate inainte de cartea de munca, castig 3,5 ani in grupa ... (vezi toată discuția)
Calculul varstei de pensionare cu reducere pentru grupa ii domnica_sb domnica_sb Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)
Deschidere drept la pensie pentru limita de varsta tudorioan tudorioan Barbat nascut in luna iulie 1952, angajat inca cu vechime in munca de 42 de ani poate iesi la pensie acum, daca se are in vedere anexa nr.5 la Legea ... (vezi toată discuția)