avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Activitate ramona_madalina

Activitate ramona_madalina

Buna ziua,
Momentan ma ocup cu realizarea de produse handmade, acasa. Intrebarea mea este: daca vreau sa deschid un magazin, gen butic, in care sa vand ceea ce creez, cum procedez? Daca vine un control, la facturi, ce prezint (in situatia in care eu achizitionez materialele en-gros si confectionez singura produsele)? Am inteles ca trebuie sa obtin un certificat de producator, sau ceva de genul asta. Ce ma sfatuiti?

Răspuns la discuția Somaj pentru studenti?
Buna ziua,
Pe 7 septembrie 2010 am sustinut examenul de licenta la o universitate particulara din Galati si am absolvit cu brio. Am inteles ca ma pot prezenta la fortele de munca ( AJOFM) pentru a-mi depune dosarul in vederea inscrierii pentru indemnizatia de somaj. Problema este alta: eu sunt inca studenta si la o a doua facultate (de stat, la buget pana in prezent si posibil si in acest ultim an pe care-l mai am pana la finalizare). Am inteles ca nu este posibil sa primesc inca somajul, daca activez ca student la o alta facultate in curs de desfasurare.
Intrebarea este: pot beneficia de somaj in aceste conditii? Daca trec trec (din intamplare) la taxa schimba cumva situatia?

Va multumesc!