avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate Georgeta Bulmaga

Activitate Georgeta Bulmaga

Fiica mea are domiciliul in apartamentul meu din Timisoara. Ea isi schimba cardul de identitate. Trebuie sa aiba o declaratie data de mine ca o accept in spatiu? Eu nu sunt in Romania acum si e mai greu sa dau declaratii.
Multumesc
Discuție Legea 189/2000
Ce scutiri de taxe are o persoana care beneficiaza de drepturile acordate de Legea 189/2000? Este scutirea de impozitul pe imobil un drept de care aceste persoane se pot bucura? Daca da, este necesar ca persoana sa aibe domiciliul in localitatea unde detine proprietatea pentru a putea beneficia de scutirea de impozit?

Va multumesc
Răspuns la discuția Legea 290/2003
Dosarul a fost depus la termenul prevazut de lege, dar nu am primit nici un raspuns. Exista dosare solutionate? Cum pot sti care este stadiul dosarului meu?
Multumesc
Discuție Legea 290/2003
As dori sa stiu daca Legea 290/2003 mai este valabila. Daca da, unde s-a ajuns cu aplicarea ei?
Va multumesc
Multumesc mult pentru raspuns. Doresc doar sa am certitudinea ca am fost bine inteleasa. Este vorba de munca legala in strainatate. Se refera legea in mod expres la restrictii de munca si pentru cei ce lucreaza si in strainatate? Stiu ca sunt precizate interdictii pentru diferite forme de munca in tara. Dar nu am vazut sa fie specificat in afara granitelor.
Va multumesc mult
Doresc sa stiu daca o persoana pensionata cu anticipatie are dreptul sa munceasca pentru o scurta perioada in strainatate fara a-si pierde dreptul la pensia cu anticipatie.
Multumesc,
Georgeta