avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate ctgadina

Activitate ctgadina

19 iulie 1958
Am 54 de ani sunt in pensie de boala gradul III din 2006 . Am 9 ani 0 luni si 16 zile lucrati in gradul II, conditii normale 18 ani 4 luni ,1 zile, stagiu asimilat 0 ani 3 luni 25 zile, stagiu aferent gr.I si II 2 ani 3 luni ,stagiul potential 0 ani 0 luni 18 zile.Numar puncte realizate 17.26643. Am 3 copii, conteaza la calculul varstei pentru pensionarea la limita de varsta?.La ce varsta am dreptul sa ies la pensie?
Va multumesc!
Buma ziua , am 57de ani si am lucrat 38 de ani fara intrerupere la o intreprindere de stat.In urma cu 3 luni am fost operat si de trei luni beneficiez de concediul medical de la oncologie .Am dreptul la inca 9 luni de concediu medical platit 100%.Mi s-a sugerat de la intreprinderea unde lucrez sa ies cu ordonanta (adica sa primesc 20 salarii compensatorii).
Ce ma sfatuiti sa fac?
Vreau sa precizez ca in ceea ce ma priveste exista un proces pe rol pentru gradul I de munca.Pina in 2001 am primit drepturi salariale (sporuri) conform gr I de munca dar acest grad nu a fost operat in carteade munca.Unii colegi care au actionat in instanta inaintea mea au primit gradul I de munca.
Eu nu mai pot face munca fizica deoarece am suferit o interventie chirurgicala mare.Nu stiu ce sa fac sa accept ordonanta sau sa merg in continuare cu concediul medical si ulterior cu pensia de boala?
Răspuns la discuția ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
Va multumesc.
Răspuns la discuția ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
chiar daca nu vom avea castig de cauza .As putea sa depun o noua cerere de promovare la directiune ? in aceasta cerere sa specific incadrarea conform ordonantei nr 35 din 2012 Deoarece sunt incadrata la momentul actual ca asistent medical PL grad principal.M-as multumii sa fiu incadrata ca asistent S grad principal din 1 08 2012.S-ar putea intampla acest lucru?
Răspuns la discuția ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
Eu am dobandit gradul principal si ulterior am absolvit studiile superioare ,asta inseamna ca voi fi incadrata ca asistent medical S cu grad principal si voi primii si drepturile salariale ca si colegele mele care au absolvit facultatea in 2010?

Mai vreau sa specific ca in prezent sunt incadrata tot asistent medical PL deoarece nu am vrut sa semnez actul aditional ca si asistent medical S cu o treapta asupra debutantului si cazul meu a ajuns in instanta joi va ave loc pronuntarea.
Răspuns la discuția ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
ce parere aveti despre ordonanta de urgenta 3527.06.2012 articolul 196.
Răspuns la discuția ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
iti multumesc din suflet om bun.!
Răspuns la discuția ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
Nu vor sa ne incadreze decit prin schimbarea fisei postului,chiar daca cei incadrati anterior nu au prezentat modificari in schimbarea fisei postului.Cei de facut?
Răspuns la discuția ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
S-a trimis o adresa la seful clinicii pentru a se schimba fisa postului.Se spune CA SE VA APLICA LEGEA 284 numai DACA seful de clinica ne schimba fisa postului.Directiunea de care apartin nu dispune de o fisa a postului pentru asistenti medicali licentiati,si ne-au dat termen 10 zile