avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum Activitate ginac

Activitate ginac

Răspuns la discuția oug 88/2010
Sunt societate comerciala care nu a incasat c/v executie lucrari de constructii la o institutie de invamanant de stat inca din 2008. Motivatia : lipsa bani la buget . Oug 88/2010 face referire la compensarea datoriilor catre bugetul consolidat in conditiile in care are si obligatii fata de un agent economic ( sume de rambursat , de restituit sau de plata. Pot solicita compensarea datoriilor invocad OUG 88/2010?
Discuție oug 88/2010
Lucrari de constructii executate si nedecontate de 2 ani ptr. o institutie de invatamant . Se pote aplica compensarea .
Răspuns la discuția divort
Sotul este de acord cu desfacerea casatoriei . Se poate deplasa dar natura bolii nu-i permite participarea la un proces . Este instabil emotional , nu poate indura asa ceva . Casatoria s-a produs in conditiile in care sotia a acceptat sotul bolnav . Dar neintelegerile au aparut deaorece ea a plecat regulat in Spania lasandu-l singur timp de 4 ani ( 4 luni pe an statea acasa ) . Asa au hotarat separarea . Ea a luat cea mai mare parte a bunurilor materiale si s-a mutat . Mai poate solicita partaj ?
Discuție divort
daca sotul este bolnav de schizofrenie si nu se poate prezenta la procese , sotia s-a mutat de la actualul domiciliu ( nu detineau o casa ) si a luat lucrurile care considerau ca i se cuvin , ea fiind initiatoarea divortului , cum va decurge divortul ?