Buna ziua, am si eu o intrebare in iulie 2010 am avut un accident de circulatie, accident produs din vina celuilalt conducator auto in urma caruia i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala grava din culpa. in decembrie 2011 in urma actiunii civile indreptate impotriva acestuia in dosarul penal firma lui de asigurare obligatorie a despagubit persoana vatamata cu o suma de bani. Daca vinovatul va fi condamnat cu suspendare, as dori sa stiu daca firma de asigurare se poate indrepta cu actiune regres importriva lui pentru recuperarea sumei despagubite?
multumesc !
Buna ziua, numele meu este Stan Simona si am si eu o intrebare: in ce masura sunt obligata sa platesc un comision de 3% din suma considerata de firma de leasing achitata anticipat in conditiile in care contractul s-a incheiat in urma unei daune totale, firma de leasing primindu-si toti banii de la firma de asigurari. Mentionez ca leasingul era facut pe persoana juridica, iar societatea nu a facut nici o cerere de inchidere a contractului acesta incheindu-se deoarece nu mai exista obiectul acestuia. Precizez ca in eventualitatea incheierii unui nou contract de leasing cu firma respectiva pentru un alt autoturism nu se mai percepe acel comision. Astept un raspuns. Multumesc mult