avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate vladut05

Activitate vladut05

Exact asta dorim sa fim toti responsabili nu sa ramana doar unul dintre noi responsabil pentru tot.
Buna ziua! Impreuna cu 3 colegi am dori sa inchiriem un apartament in Bucuresti. Problema este ca niciunul dintre noi nu doreste sa faca contractul pe numele lui si as fi interesat daca se poate face contractul de inchiriere intre proprietar si noi toti 4 adica in loc de o persoana sa fim trecuti toti 4?
Buna ziua,am si eu cateva nelamuriri in legatura cu consecintele in urma unui accident auto.
Tatal meu se afla la volan intr-o intersectie.Circula pe un drum neprioritar(avea cedeaza trecerea).Pe drumul prioritar erau 3 masini care asteptau la trecerea de pietoni pentru ca erau pietoni angajati in traversare.Acestia l-au lasat pe tatal meu sa traverseze intersectia pentru a fluidiza traficul.Dupa ce a trecut de cele 3 masini fiind cu botul masini pe linia de tramvai, care era paralela cu cele 3 masini, a venit un taximetrist pe linia de tramvai care avea in jur de 70 de km/h si a intrat in masina tatalui meu.Pe bancheta din spate in taxi era o femeie care s-a lovit usor la picior si s-a dus la spital.In urma radiografiei aceasta a plecat acasa fiind perfect sanatoasa.Tatul meu a fost scos vinovat pentru neacordare de prioritate permisul fiind retinut la politie.
Victima nu a depus inca marturie in acest caz.Am discutat cu victima iar aceasta a spus ca nu va depune plangere dar ca vrea ceva bani.
Intrebarea mea este ce se poate face in acest caz?Sa ii dam bani victimei sau sa stam linistiti pentru ca nu are ce sa faca.Mentionez din nou ca nu are absolut nimic si nici certificat medico-legal.
Discuție Haine in rate!
Buna ziua!M-ar interesa si pe mine ce solutie as avea sa vand haine in rate.Eu sunt din Craiova si fac comenzi pe Eastbay.com si m-am gandit sa fac comenzi in rate, dar nu stiu ce modalitate sa aleg, adica sa nu imi iau teapa,sa nu mi se plateasca ratele.Tin sa precizez ca am 16 ani!:D Multumesc anticipat!