avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere apartament mai multe persoane
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere apartament mai multe persoane

Buna ziua! Impreuna cu 3 colegi am dori sa inchiriem un apartament in Bucuresti. Problema este ca niciunul dintre noi nu doreste sa faca contractul pe numele lui si as fi interesat daca se poate face contractul de inchiriere intre proprietar si noi toti 4 adica in loc de o persoana sa fim trecuti toti 4?
Cel mai recent răspuns: vladut05 , utilizator 13:32, 20 August 2013
DA - fiecare dintre dvs devenind responsabil de modul de folosire al imobilului
Exact asta dorim sa fim toti responsabili nu sa ramana doar unul dintre noi responsabil pentru tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! acum un an mama a decedat si am ramas trei mostenitori. ... gabikriss gabikriss Buna ziua! Acum un an mama a decedat si am ramas trei mostenitori. Nu facem succesiunea apartamentului in viitorul apropiat. Pot eu ca fiica mostenitoare sa ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat, ce se intampla cu chiriasii? nlatak_nomis nlatak_nomis Buna ziua. Incepand din 01 decembrie 2015 locuiesc intr-o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la finante. Contractul a fost incheiat pe 12 luni. ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - legal sau nu ? SilviuSerban SilviuSerban Buna ziua, As avea nevoie de cateva sfaturi cu privire la urmatoarea situatie: Recent m-am mutat intr-un apartament, cu chirie. Contractul de inchiriere ... (vezi toată discuția)