avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate verdecrud

Activitate verdecrud

Buna ziua,
Mi-am cumparat de curand un apartament intr-un cartier nou in Arad. Blocuri in constructie din 2008. De curand am aflat ca dezvoltatorul are contract cu un anume provider de net/TV si ca CELALALT provider pe care-l dorim toti locatarii blocului nu are voie sa traga fibra in zona.
Este, legal, posibil asa ceva? Acest precontract sau ce este?
Cum poate un dezvoltator sa-mi aleaga mie, proprietarul, ce fel de servicii aleg sa-mi instalez post-cumparare?
Daca este asa, cum as putea sa procedez in continuare? Mi se pare un abuz foarte nasol, mai ales ca eu lucrez de internet si am nevoie de cea mai buna conexiune, providerul ce are contract, avand o conexiune cel putin jenanta.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Succesiune nepot-mama
am inteles, va multumesc mult!
Răspuns la discuția Succesiune nepot-mama
va multumesc mult. exista vreun demers prin care mama poate fi impiedicata sa vanda sau sa instraineze in orice fel apartamentul?
Buna ziua, as dori sa pun si eu o intrebare, imi cer scuze anticipat daca mai exista un subiect asemanator:

Mama si fiul stateau in apartamentul bunicului pana la decesul acestuia. Mama- fiica bunicului proprietar, fiul ei- nepotul bunicului decedat. Bunicul nu mai are fii/fiice in afara de aceasta.
Imediat se fac 6 luni de zile de la moartea acestuia si nimeni n`a lansat succesiunea. Fiul traieste acum in chirie, mama in apartamentul bunicului.
Intrebarea mea este: cine poate depune actele succesorale? doar mama sau si nepotul? cine are dreptul la mostenire? mama sau si nepotul?
In ce conditii ar avea dreptul nepotul la succesiune, sau ce ar trebui sa faca acesta astfel incat sa ramana unul dintre mostenitori?
Multumesc anticipat, sper ca am fost destul de clar!