avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Provider de servicii internet/TV precontractat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Provider de servicii internet/TV precontractat?

Buna ziua,
Mi-am cumparat de curand un apartament intr-un cartier nou in Arad. Blocuri in constructie din 2008. De curand am aflat ca dezvoltatorul are contract cu un anume provider de net/TV si ca CELALALT provider pe care-l dorim toti locatarii blocului nu are voie sa traga fibra in zona.
Este, legal, posibil asa ceva? Acest precontract sau ce este?
Cum poate un dezvoltator sa-mi aleaga mie, proprietarul, ce fel de servicii aleg sa-mi instalez post-cumparare?
Daca este asa, cum as putea sa procedez in continuare? Mi se pare un abuz foarte nasol, mai ales ca eu lucrez de internet si am nevoie de cea mai buna conexiune, providerul ce are contract, avand o conexiune cel putin jenanta.
Va multumesc!
Faaceti demersuri prin asociatiile de proprietari. Cereti date intai de la dezvoltator: contracte, posibilitati etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de la vecini pentru functionare firmă la bloc Codefish Codefish Bună ziua, Dețin o firmă al cărei sediu social se află în locația x. Eu locuiesc în locația y și prin natura meseriei lucrez mai mult de acasă, ... (vezi toată discuția)
Cerere act proprietate de către provider internet/tv Adiiix Adiiix Bună ziua, Este normal ca un provider de internet local să ceară actul de vânzare-cumpărare pentru a trage internet și televiziune ? Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru instalare internet prin fibra optica alex-emm alex-emm Buna ziua, In blocul (mic, 8 apartamente) in care m-am mutat nu exista inca fibra optica. Am nevoie de acordul lor pentru ca provider-ul sa vina sa instaleze, ... (vezi toată discuția)