avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere act proprietate de către provider internet/tv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere act proprietate de către provider internet/tv

Bună ziua,

Este normal ca un provider de internet local să ceară actul de vânzare-cumpărare pentru a trage internet și televiziune ?

Locuiesc recent într-un cartier rezidențial și singurul mod de a avea internet+tv este să am de la acel provider de internet local deoarece așa este impus de dezvoltator și altor provideri le interzice. Problema este că mi se cere să trimit poze cu actul de vânzare-cumpărare ceea ce nu am mai întâlnit până acum.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:40, 7 Octombrie 2024
Da, e normal.
Asta se întâmplă și la furnizorii de gaze, de apa, de curent.
Poate proprietarul e plecat, Ion pune internet, mai sta o luna și pa. Îl lasă pe ala bun de plată, cu abonamentul pe cap. Poate proprietarul nu e de acord și nu doreste internet.
Dacă ii trimiteți poze, ce credeți ca face Maricica de la Digi cu pozele?

raluk0207 a scris:

Da, e normal.
Asta se întâmplă și la furnizorii de gaze, de apa, de curent.
Poate proprietarul e plecat, Ion pune internet, mai sta o luna și pa. Îl lasă pe ala bun de plată, cu abonamentul pe cap. Poate proprietarul nu e de acord și nu doreste internet.
Dacă ii trimiteți poze, ce credeți ca face Maricica de la Digi cu pozele?

Păi tot Ion plătește că, contractul este făcut pe numele lui cu datele lui Ion. Corect ? De ce ar cere poze cu actul de proprietate. Am specificat a e provider local. La Digi nu am întâmpinat așa ceva.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
Adiiix, utilizator
Da, asta dacă Ion e proprietarul imobilului și o dovedește cu actul de proprietate.
Dacă Ion nu e proprietarul bunului, ci conform contractului, proprietar e alta persoana, este nevoie de o procura din parte acestuia.
De aceea, se prezintă actul. Vorbim despre un furnizor de servicii de internet (local sau național, nu are relevanță).
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Provider 1 vs provider 2 vs asociatia de locatari ghirdhorkad ghirdhorkad Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. 1. Locuiesc in chirie si am abonament al unui furnizor, sa il numim "firma 1", pentru internet si ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)