avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate medeeathing

Activitate medeeathing

Mulțumesc!

latka a scris:

Da, aceste solicitări le puteți face în scris, conform art. 28 din legea 196/2018.

Buna ziua. Va rog sa îmi confirmati dacă in calitate de proprietar am dreptul sa solicit asociației de proprietari documente justificative si modul de repartizare a pierderilor de apa. Multumesc
Răspuns la discuția Inchidere punct de lucru
Multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Dacă va concediază, puteti contesta decizia de concediere la Tribunalul în raza căruia aveți domiciliul în termen de 45 de zile de la comunicare.

Răspuns la discuția Inchidere punct de lucru
Ok, dar cum procedez in cazul in care ma concediaza? Ei spun ca nu au ce post sa imi ofere echivalent cu cel pe care sunt acum si ca ma pot concedia, chiar daca sunt in perioada de plata a stimulentuluu, deoarece este închidere de punct de lucru. Cum ma sfătuiți sa reactionez?
Buna ziua,
Am rugamintea sa imi scrieti si mie ce drepturi am in cazul inchiderii punctului de lucru. Mentionez ca sunt in perioada stimulentului de insertie (am revenit in luna aprilie, iar copilul va implini 2 ani in decembrie). Multumesc
Răspuns la discuția Contestatie la executare
Multumesc pentru raspuns. Ma puteti ajuta cu un model de intampinare.
Buna ziua,
Anul trecut (mai 2014) am cumparat la licitatie un imobil pe care l-am achitat integral, dar nu am intrat in posesia lui nici pana acum pentru ca asociatia de proprietari a facut contestatie invocand legea 230/2007 art.51-rangul prioritar- care tousi nu se aplica pt ca ei s-au inscris la ocpi mai tarziu de cat banca.Ca si parti intimate suntem noi(adjudecatari provizorii-sot si sotie) si banca, care a cerut executarea. Contestatia le-a fost respinsa celor de la asociatie, mutandu-se dosarul la tribunal prin apel. Am vorbit cu cei de la banca si nu vor sa mai faca intampinare si nici sa se prezinte la sedinta...Intrebarea mea este urmatoarea: Daca cei de la banca nu fac intampinare noi, nefiind reprezentati de un avocat, putem sa o facem? Ajuta la ceva? Daca nu trimite nimeni intampinare se stabileste sedinta sau le da raspuns la apel mai repede?
Multumesc.
Este f interesant ca pt dvs folie inseamna sigiliu....eu ma refeream ca are un sticker cu stampila de la service si nu pot deschide capacul din spate al tel.
1.Sunt din Braila si tel l-am cumparat de la un mag de aici din oras si automat trebuia ca ei sa trim tel la garantie nu eu (cu banii de drum imi luam al tel)
2.Tel il am de 2 ani jumatate in primii 2 ani am avut garantia lui orig dar dupa 2 ani am beneficiat de garantie extinsa de la ei si bineinteles in service-ul lor.

O zi buna
Ei oricum mi-au anulat garantia pe motiv ca placa de baza ar fi ajuns in contact cu aburi (desi au spus ca nu au umblat decat la bateri). Defectiunea este la display...am cateva randuri negre pe ecran.Cand l-am lasat la ei nu avea nimic.Telefonul il am si acum sigilat de ei deci nu pot spune ca am umblat eu la el dupa iar in procesul verbal de predare primire sunt scrise clar defectele lui.Oricum am redactat o reclamatie care tb trimisa la bucuresti deoarece service-ul este din buc.
Buna ziua,
acum cateva zile am dus si eu un telefon la reparat fiind in garantie ("garantie pe viata" de la Cosmote).Acestia au preluat telefonul si l-au trimis la garantie.Dupa 1 saptamana sora mea a fost sunata sa il ridice (deoarece ea este titulara abonamentului) si mi-a adus a 2 a zi tel cand am obs cu stupoare ca touch-pad-ul telefonului are o dunga neagra (este vb de tel LG KF600 Venus care are ecran normal si touch pad).Am dus tel inapoi si dupa 2 zile au vb la buc la garantie, cei de acolo au spus ca nu e vina lor pt ca ei nu au umblat la touch.Mentionez ca telefonul nu a fost transportat in cutia originala deoarece nu mi-a fost ceruta.
Ce ma sfatutiti sa fac...prima intentie este sa ma duc la OPC bineinteles.Credeti ca voi avea sorti de izbanda?