avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inchidere punct de lucru

Buna ziua,
Am rugamintea sa imi scrieti si mie ce drepturi am in cazul inchiderii punctului de lucru. Mentionez ca sunt in perioada stimulentului de insertie (am revenit in luna aprilie, iar copilul va implini 2 ani in decembrie). Multumesc
Cel mai recent răspuns: medeeathing , utilizator 15:12, 12 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dreptul de a nu fi concediată pe toata durata plății stimulentului de inserție .
Ok, dar cum procedez in cazul in care ma concediaza? Ei spun ca nu au ce post sa imi ofere echivalent cu cel pe care sunt acum si ca ma pot concedia, chiar daca sunt in perioada de plata a stimulentuluu, deoarece este închidere de punct de lucru. Cum ma sfătuiți sa reactionez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
medeeathing, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va concediază, puteti contesta decizia de concediere la Tribunalul în raza căruia aveți domiciliul în termen de 45 de zile de la comunicare.
Multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Dacă va concediază, puteti contesta decizia de concediere la Tribunalul în raza căruia aveți domiciliul în termen de 45 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul doreste sa ma puna pe liber dupa concediu maternal de 1 an mirela.dionisie mirela.dionisie Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: imi expira concediul maternal de 1 an. Am instiintat angajatorul ca urmeaza sa ma intorc la munca si el mi-a ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie victoriavic victoriavic Am inteles ca mai nou si persoanele care au ales varianta de 2 ani - concediu de crestere a copilului pot sa revina mai devreme la lucru si primesc stimulentul ... (vezi toată discuția)
Concedierea in plata stimulentului de insertie mihaela_8023 mihaela_8023 buna seara,am fost concediat in plata stimulentului de insertie pentru nemotivate,copilul are 1an si 6luni am optat de la inceput pentru stimulent chear dupa ... (vezi toată discuția)