eu sunt plecata in strainatate si iam dat unei persoane bani si personal dar iam trimis si cand era in tara ptr.ca a promis ca imi va face casa de acesti bani .am toate chitantele care dovedesc acest lucru ,am si martori voi mai putea recupera bani si cum .multumesc anticipat
in cazul cu concubinajul sa inteleg ca daca bunici ii fac acte copilului pe el nu poate sa il mai ia sub drept de intretinere.imi cer scuze daca nu ma exprim corect dar nu am mai avut cazuri de acest fel si nu stiu cum sa va intreb sa ma intelegeti mai bine.
iar in legatura cu celalalt caz el a zis ca nu are rost ca parinti lui sa-i lase lui imobilul mai bine sa il treaca pe numele copilului la 18 ani cu drept de intretinere bineinteles.caci sigur vor trai bunici pana atunci
dar ca sa nu mai aiba nici un drept 'fratele nostru' trebui sa lase imobilul la una din noi?dar ca sa avem amandoua dreptul poate sa ne treaca pe amandoua in acte?
iar el a zis ca asteapta sa faca copilul 18 ani ca sa poata sa ii faca acte pe imobil dar cu drept de intretinere dar nu stiu daca ma va include si pe mine sa presupunem ca nu ma include in aceasta clauza