eu sunt plecata in strainatate si iam dat unei persoane bani si personal dar iam trimis si cand era in tara ptr.ca a promis ca imi va face casa de acesti bani .am toate chitantele care dovedesc acest lucru ,am si martori voi mai putea recupera bani si cum .multumesc anticipat
Aveti posibilitatea sa formulati plangere penala pentru inselaciune,conform art.215 c.pen,la politia competenta domiciliului persoanei careia i-ati achitat sumele
Puteti angaja un avocat din Romania care sa va reprezinte la politie si apoi in fazele urmatoare ale cercetarii.
Trebuie sa dovediti plangerea cu probe,acte,martori sau orice alte probe accptate de lege prin care puteti sustine plangerea si sa va constituiti parte civila cu daunele cauzate
nu de puneti plangerea la politie, ci la parchet. e mult mai bine, veti avea dovada de inregistrare (de la politie, in schimb, nu va vor da) si lucrurile se vor misca mai repede in acest fel.
Chitantele incheiate contin mentiuni si date de identificare a persoanei ca si obligatile si termenul limita in care aceasta are obligatia sa materializeze cele convenite?
Daca nu detineti documente care sa probeze temeinic si indubitabil persoana si scopul pentru care au fost avansate sumele financiare,cercetarea va fi anevoioasa
Nu ati precizat date suficiente pentru a lamuri daca subzista elementele constitutive ale infractiunii mentionate de dvs
Este foarte greu de stabilit daca sunt intrunite elemenmtele constitutive ale infractiunii de inselaciune.Probabil utilizatorul a vrut sa construiasca o casa in regie proprie, iar daca nu are un document in acest sens, decat documente ca a trimis banii este foarte greu a se stabilit intelegerea. Sa intelegem ca nu exista nicio dovada a promisiunii initiale Prin plangerea penala solicitati sa se efectuieze cercetari pentru infractiunea de inselaciune.
Trebuie sa angajati un avocat pentru a descura acesta speta si mai ales ca sunteti plecat .
Succes!
Furt la ora 22;30
sorinel99
a seara am iesit de la munca si la bariera am fost aprit si tras afara din masina de cumnatul meu care mia luat masina e adevarat ca nu e transcrisa pe numele ... (vezi toată discuția)