avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate carevbus

Activitate carevbus

am urmatoarea problema:
in urma decesului unei rude imi revine 1/2 dintr-un apartament, cealalta jumatate revenindu-i celui de-al 2-lea mostenitor
nu am facut inca succesiunea pentru acest apartament (termenul de 6 luni ar fi pana in luna martie anul viitor) dar s-au facut discutiile la notariat si acum pregatim actele pentru aceasta sucesiune
as dori sa stiu :
1. pina la ce data trebuie incheiata aceasta asigurare pt locuinta
2. daca nu este facuta inca succesiunea si exista un termen limita de incheiere a asigurarii cine trebuie sa incheie asigurarea ca sa nu fie probleme
3. ce se intimpla daca nu s-a incheiat asigurarea in termenul limita prevazut de lege
Răspuns la discuția drept la mostenire
va multumesc foarte mult....mi-ati fost de mare ajutor
Răspuns la discuția drept la mostenire
mai am o sora si am adresat intrebarea si in numele ei....daca avem drept de mostenire, aceasta se va imparti intre noi doua
cum putem dovedi ca suntem nepoatele ei, in conditiile in care mama noastra si cu matusa au fost surori doar dupa mama, (tata diferit) si nu am decit certificatele de nastere si de deces ( deci nu au purtat acelasi nume de familie)
Buna ziua
Va deranjez cu urmatoarea situatie:
- matusa mea (sora mamei) a decedat ; a fost casatorita, a divortat (acum 38 ani), a avut un baiat din casatorie care este decedat (mort in 1976), baiat care nu a fost casatorit si nu a avut copii
-mama mea (sora ei) este decedata
- din cate stiu nu mai exista alte rude in viata
In urma decesului matusii mele a ramas un apartament cumparat acum 2 ani
As dori sa stiu daca am drept de mostenire (fiind nepoata de sora)
Va multumesc