avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate mustafa iasar

Activitate mustafa iasar

am piertdut recursu
Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc
Răspuns la discuția Candidat la Primarie cu cazier?
Multumesc ptr raspuns, dar mai concret poate ? candida la alegeriile din 2012.
daca o persoane are emis pe numele sau o sentinta de sase luni cu suspendare poate sa mai candideze? ca primar . si unde se poate ataca daca sentinta a fost data la curtea de apel devinitiva
Discuție ajutor
pot transporta acumulatori din germania in romania cu un autoutilitara pana in 3.5tone sau ce acte necesita pentru a transporta multumesc frumos
Răspuns la discuția oug 34/2006
art 280 1si 3 imi cer scuze
Discuție oug 34/2006
din oug 34/2006
am primit raspuns de la cnsc ca contestatia este inadmisibila si mia dat art 280ali1si 2 ce inseamna :rtfm:
Răspuns la discuția executare silita
era dator in timpul derulari licitatie si in cazul asta ce trebuie facut ca contractul sa incheiat de delegare
daca o societate este in executare silita poate participa la o licitatie de delegare unui serviciu si licitatia respectiva ise acorda societatii respectiva se suspenda din sine contractu sau nu
Răspuns la discuția licitatie transport public local
CE-I de la primarie spun ca nau treaba cu legea 34/2006 ca iei au treaba cu 554/2004 si lafel mi-a dat raspusu cnsc ca contestatia mea este respins din cauza ca este inadmisibil